Arbejde med dokumenter, regneark og præsentationer

Skal du lige finjustere en rapport, mens du er på farten? Brug Quickoffice til nemt at vise, redigere eller oprette dokumenter (*.doc) og regneark (*.xls). Du kan også bruge det til at se Microsoft PowerPoint (*.ppt)-præsentationer og tekst *.txt)-filer i på telefonen.
På startskærmen trykker du på > Quickoffice.

Visning af et dokument, regneark eller en præsentation

1. På hovedskærmen til Quickoffice trykker du på den fil, du vil åbne.
    Tip: Hvis du har en lang fillisten, skal du trykke på og så på Sorter for at arrangere dine filer efter navn eller dato. Tryk på for at se efter bestemte filnavne.
  2. Når du ser en fil, kan du:
    • Glid fingeren på skærmen for at panorere eller gennemgå siderne i filen.
    • Vend telefonen om på siden for at se filen i tilstanden Landskab.
    • Zoom ind ved at sprede din tommel- og pegefinger over skærmen. Zoom ud ved at klemme din tommel- og pegefinger over skærmen.
    • Tryk på , og tryk så på Regneark for at se andre regneark i Excel-filen.
    • Når du åbner Word-dokumenter, vil Quickoffice omformateres teksten, så den passer til skærmens bredde. Tryk på , og tryk så på Vis for at skifte mellem normal og omformateret tilstand.

Redigering af et dokument eller regneark

1. Mens du ser på et dokument eller regneark, skal du trykke på og så på Rediger.
  2. Foretage dine ændringer i filen.
  3. Når du er færdig, trykker du på , på Gem (eller Mere > Gem som) for at bevare dine ændringer.

Oprettelse af et nyt dokument eller regneark

1. På hovedskærmen til Quickoffice trykker du på og så på Ny.
  2. Vælg den filtype, du vil oprette.
  3. Begynd at indtaste tekst.
  4. Når du er færdig, trykker du på , på Gem (eller Mere > Gem som) for at bevare dine ændringer.