Holde øje med dine aktier

Brug programmet Aktier til at få de seneste aktieopdateringer for aktiekurser og markedsindekser, som du følger.
  1. På startskærmen trykker du på > Aktier.
  2. På hovedskærmen Aktier gør du et af følgende:
    • Tryk på et emne for at se det i listen over aktiekurser og markedsindekser.
    • Tryk på for at opdatere aktieoplysningerne.
    • Tryk på for at tilføje en aktiekurs eller aktiemarkedsindeks.
    • Ret rækkefølgende af aktielisten ved at trykke på og så trykke påOmorganiser. Tryk og hold på i afslutningen af det emne, du vil flytte, og træk det så til den nye position.
  3. Når du har valgt en bestemt aktiekurs eller et aktiemarkedsindeks, kan du
    • Vise et emnes handelsoplysninger og prisdiagrammet for en bestemt periode.
    • Glide til andre faner for at se op til to års handelsoplysninger for et emne.

Tilføjelse af en aktiekurs eller et aktiemarkedsindeks

1. Aktier-hovedskærmen trykker du på .
  2. Indtast aktiekursen eller aktiemarkedsindekset i tekstfeltet, og tryk på .
  3. Tryk på den aktiekurs eller det aktiemarkedsindeks, du vil tilføje.
Tip: Slet et emne ved at trykke på på hovedskærmen Aktier, og tryk på Slet. Vælg de emner, som du vil slette, og tryk så på Slet.

Ændring af opdateringsplan og farveindstillinger

Vigtigt: Automatisk download af aktieoplysninger kan kræve ekstrabetaling til din mobiludbyder.
På hovedskærmen Aktier trykker du på og så på Indstillinger. Gør et af følgende:
Tryk Til
Opdater ved åbning Opdater aktieoplysningerne, hver gang du åbner programmet Aktier.
Planlagt synkronisering Indstil automatisk hentninger af aktieoplysninger.
Opdater plan Vælg et tidsinterval til søgning efter opdateringer.
Angiv farve for prisstigning. Skift så farven til visning af aktieprisstigninger til enten rød eller grøn, afhængigt af det der bruges i dit land.

Om Aktier-widget'en

Brug Aktier-widget'en til øjeblikkeligt at undersøge aktieopdateringer lige på startskærmen.