Læsning af nyheds-feeds

Lad være med at ikke at kende til gårsdagens nyheder. Brug programmer Nyheder til at abonnere på nyheds-feeds, der dækker breaking news, sport, de bedste blogs og andet. Du kan også få opdateringer baseret på bestemte søgeord.

Abonnement på nyhedskanaler

Vigtigt: Du skal være logget ind på en Google-konto, før du bruger programmet Nyheder.
  1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. På fanen Abonnementer trykker du på Tilføj feeds.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på en kategori, f.eks. Blogs eller Underholdning for at vælge mellem populære nyheds-feeds.

• Tryk på Søg efter flere for at søge efter et bestemt søgeord eller feed-URL.

4. Når du har valgt den kanal eller se kanaler, som du vil abonnere på, trykker du på Tilføj.
Tip: Hvis du manuelt vil opdatere nyheder på kanalerne, skal du trykke på og så trykke på Opdater.

Tilføjelse af et søgeord

Find nemt historier af interesse for dig ved at indtaste et søgeord. Historier, der indeholder det samme søgeord grupperes samlet på fanen Søgeord.
  1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. På fanen Mine emner trykker du på Søgeord > Tilføj søgeord.
  3. Indtast søgeordet, og tryk så på Tilføj. Dit nye søgeord vises på skærmen Søgeord.
  4. Tryk på søgeordet for at vise de historier, der indeholder det søgeord.

Læsning af en historie

1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. På fanen Abonnementer trykker du på en kanal.
  3. Tryk på en historie for at læse den. Mens du læser en historie, kan du:
    Tryk Til
    Marker historien med en stjerne som en favorit.
    Del et link til en historie fra de tilgængelige valgmuligheder.
    Gå til den webside, hvor historien er offentliggjort.
    Gå til næste eller forrige historie på kanalen.
  4. Hvis du vil læse hele historien, skal du trykke på Læs fuld artikel. Det åbner historien i webbrowseren.

Ændring af opdateringsplan og indholdsindstillinger

Når du er i programmet Nyheder, skal du trykke på > Indstillinger og så trykke på en af følgende:
Konti og synkronisering Administrer synkroniseringsvalg og generelle Nyheder-indstillinger.
Opdater ved åbning Opdater indholdet af de kanaler, du abonnerer på, hver gang du åbner programmer Nyheder.
Opdater plan Vælg et tidsinterval på, hvordan de kanaler, du abonnerer på, opdateres. Vælg Manuel for at opdatere indholdet, når du vil det.
Nyhedsindhold Vælg, hvordan du som standard læser nyheder: som en oversigt eller som en fuld websideartikel.
Mobilvisning Hvis du har valgt at se nyhederne som en websideartikel, skal du vælge at vise websideartikler optimeret til mobilvisning.

Om Nyheder-widget'en

Brug Nyheder-widget'en til at læse stykker af historier, som du har abonneret på direkte på startskærmen.