PROGRAMMER & FUNKTIONER
Læsning af eBooks
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Læsning af eBooks

Start dit eget bibliotek over bestsellere og litterære klassikere lige på telefonen. Brug programmet Reader til at læse og hente eBooks fra Kobo, som er en onlineboghandler.

Vi har inkluderet nogle eBooks, som du kan prøve. Men du skal have forbindelse til internettet for at gennemgå flere titler fra Kobo.

1. På startskærmen trykker du på > Reader. På hovedskærmen til Reader finder du miniaturer over nyligt læste og hentede eBooks.
  2. Glid fingeren til venstre eller højre over skærmen for at finde de tilgængelige eBooks. Du kan også trykke på for at gennemgå disse eBooks i listevisningen.
  3. Tryk på en eBook for at åbne den.
  4. Glid fingeren til venstre eller højre for at vende siderne i bogen.
  5. Hvis du vil zoome ind eller ud, skal du sprede eller klemme tommel- og pegefinger over siden.
  6. Hvis du vil se i liggende retning, skal du dreje telefonen om på siden.
  7. Tryk et sted på skærmen for at bruge disse funktioner:
    Spring hurtigt mellem kapitler ved at trække i skyderen.
    Vis indholdsfortegnelsen og dine bogmærkede sider. Du kan også se noter og fremhævelser, som du har markerede i bogen.
    Tilføj et bogmærke.
    Skift størrelsen på skrifttypen.
    Anbefal bøger til dine venner. Du kan dele bogtitlen på dine sociale netværk eller sende den som en sms eller e-mail.
  8. Når du er færdig med at læse, trykker du på for at lukke bogen.
Bemærk: Når du genåbner en eBook, vil du bliver ført til den side, som du sidste læste.

Søge i en eBook

1. Mens du læser en eBook, skal du trykke på .
  2. Indtast det ord eller de ord, som du vil søge efter.
  3. Tryk på . Du ser en liste over kapitler, der indeholder matcherne.
  4. Tryk på et kapitel for at gennemgå, hvor matcherne er.
  5. Tryk på en match for at gå til den side, der indeholder den tekst, du leder efter.
Tip: Vil du komme endnu videre i din søgning på nettet? Marker blot teksten, og tryk så på Hurtigt opslag.

Tilføjelse af en note eller fremhævelse af udvalgt tekst

Har du set et interessant citat eller et faktum, der ikke er så kendt? Lav en note, eller fremhæv det.

1. Tryk og hold på et ord, og træk så i start- og slutmarkørerne for at vælge den omgivne tekst.
  2. I pop op-linjen:
    Tryk Til
    Fremhæv Marker den valgte tekst med dit farvevalg.
    Ny note

Tilføj en kort kommentar eller bemærkning.

Visning af noter og fremhævelser, som du har oprettet

1. Tryk på et sted i den bog, du læser, og tryk så .
  2. Gå til fanen Noter eller Fremhævelser for at se de oplysninger, du ønsker.

Hentning af en eBook

Gennemgå boghandleren, og vælg mellem hundredvis af tilgængelige titler, som du kan hente.

Du skal have:
  1. Hvis du ikke har logget ind på Kobo og Adobe id-konti endnu, skal du trykke på og så på Konti for at logge ind.
  2. Reader-hovedskærmen trykker du på .
  3. På fanen eBooks fra Kobo gør du et af følgende for at finde en bog:
    • Tryk på en kategori for at se tilgængelige bogtitler.
    • Vis flere kategorier. Tryk på , og tryk så på enten Gennemse eller Opdag.
    • Tryk på for at finde en bestemt bogtitel eller forfatter.
  4. Tryk på den eBook, du vil hente. Derefter ser du oplysninger om f.eks. prisen på bogen og en oversigt samt klassifikationer.
  5. Tryk på for at foretage bestillingen.
  6. Angiv dine indkøbsdetaljer, og tryk så på Køb.
  7. Tryk på for at hente eBook'en. Når du har hentet den, kan du finde den i dit bibliotek.
Tip:
  • Når du har brugt Kobo en gang til at købe en eBook, vil telefonen huske dine faktureringsoplysninger, så du ikke skal indtaste dem næste gang.
  • Hvis du tidligere købte eBooks fra Kobo på computeren, skal du gå til fanen Tilgængelig til hentning i Reader for at hente dem til telefonen.

Om widget'en Min reol

Brug widget'en Min bogreol til hurtigt at åbne dine eBooks, så du kan læse dem lige på startskærmen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s