Undersøge Vejr

Du kan bruge programmet Vejr og widget'en til at undersøge det aktuelle vej og vejrudsigten for de næste fire dage. Ud over den aktuelle placering kan du se vejrudsigter for andre byer i hele verden. Dine indstillinger i programmet Vejr kontrollerer også de vejroplysninger, der vises i Ur og Kalender.
Vigtigt:

Sådan opdaterer du automatisk din aktuelle placerings vejr i programmet Vejr og i widget'en Verdensur og Kalenderbegivenheder:

• Telefonen skal have forbindelse til internettet.
  • Tjenesten Min placering skal være aktiveret. Hvis du ikke aktiverede den, da du første gange konfigurerede telefonen, kan du gøre det under Indstillinger > Placering.
  1. På startskærmen trykker du på > Vejr.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil undersøge vejret i andre byer, skal du glide fingeren op eller ned på skærmen.
    • Tryk på for at opdatere vejroplysningerne på et hvilket som helst tidspunkt.
    • Tryk på Vejr nederst i miden på skærmen Vejr for at se vejrdetaljer på nettet.

Tilføjelse af en by til skærmen Vejr

Tilføj flere byen til skærmen Vejr, så du med det samme kan se vejrudsigterne for disse byer. Skærmen Vejr kan udover din aktuelle placering vise op til 15 byer.
  1. På skærmen Vejr trykker du på .
  2. Indtast den placering, du vil tilføje. I takt med at du indtaster, filtreres listen, så den viser de mulige placeringer baseret på de bogstaver, du indtastede.
  3. Tryk på den ønskede by for at vælge den.

Ændring af rækkefølgen af byer på skærmen Vejr

1. Tryk på skærmen Vejr, tryk på , og tryk så på Omorganiser.
  2. Tryk og hold på i slutningen af det emne, du vil fjerne. Når rækken fremhæves med grønt, skal du trække den til den nye placering og så slippe.
  3. Tryk på Udført.

Sletning af byer fra skærmen Vejr

1. Tryk på skærmen Vejr, tryk på , og tryk så på Slet.
  2. Vælg de byer, som du vil fjerne, og tryk så på Slet.

Ændring af valgmuligheder for Vejr

1. Tryk på skærmen Vejr, tryk på , og tryk så på Indstillinger.
  2. Du kan ændre følgende vejrindstillinger:
    Opdater ved åbning Marker dette felt for at opdatere vejropdateringerne, hver gang du åbner programmet Vejr.
    Autosynkroniserer data Marker dette afkrydsningsfelt for automatisk at hente vejropdateringer.
    Opdater plan Angiv en automatisk opdateringsplan.
    Temperaturskala Vælg, om du vil vise vejret i temperaturen Celsius eller Fahrenheit.
    Lydeffekter Vælg, om du vil afspille en lydeffekt i forhold til vejrforholdene.

Om Vejr-widget'en

Brug Vejr-widget'en til øjeblikkeligt at undersøge vejrudsigterne for den aktuelle placering og andre byer uden at skulle åbne programmet Vejr. Vejr-widget'en leveres med forskellige udseender og formater.

Du kan tilføje denne widget til startskærmen, hvis den ikke allerede er der.