Søgning efter og installation af programmer fra Android Market

Søgning efter og installation af programmer fra Android Market

Android Market er stedet, man går, for at finde nye programmer til telefonen. Vælg fra en lang række gratis og betalte programmer fra produktivitetsprogrammer, underholdning og til spil.
Bemærk: Betalte programmer er aktuelt kun tilgængeligt i bestemte lande.

Søgning efter og installation af et program

Når du installerer programmer og bruger dem på telefonen, kan de kræve adgang til dine personlige oplysninger eller adgang til bestemte funktioner eller indstillinger på telefonen. Hent og installer kun programmer, som du stoler på.
Vigtigt: Vær forsigtig, når du henter programmer, der får adgang til din telefons funktioner eller store mængder af dine data. Du har ansvaret for resultaterne af brugen af hentede programmer på telefonen.
Du skal bruge en Google Checkout-konto for at købe ting påAndroid Market.
  1. På startskærmen trykker du på > Market.
  2. Gør et af følgende for at finde et program:
    Gennemgå fremhævede programmer Rul gennem listen over fremhævede programmer.
    Gennemgå programmer efter kategorier Tryk på Programmer eller Spil, og tryk så på en kategori. Under en kategori kan du filtrere programmerne efter Flest hentede betalte, Flest hentede gratis eller Lige kommet ind.
    Søg efter et program Tryk på , indtast navnet på det program, du leder efter, og tryk så på .
  3. Når du finder det program, du kan lide, skal du trykke på det og læse dets beskrivelse og brugeranmeldelser.
  4. Hent eller køb programmet, og tryk på GRATIS (for gratis programmer) eller på prisknappen under Køb (for betalte programmer).
  5. Hvis du accepterer betingelserne, skal du trykke på OK for at begynde hentningen og installationen af programmet.
Bemærk: Du kan fjerne et program for at få en tilbagebetaling inden for en begrænset tidsperiode efter købet. Få mere at vide om tilbagebetalingspolitikken for betalte programmer ved at gå til Android Market hjælpewebsted (http://market.android.com/support).

Åbning af et installeret program

Gør et af følgende:
  • Hvis du ser dette ikon i statuslinjen, skal du åbne meddelelsespanelet og så trykke på programmet.
  • På startskærmen trykker du på > Market > Mine programmer. På skærmen Mine programmer trykker du på programmet og så på Åbn.
  • På startskærmen trykker du på . På skærmen Alle programmer går du til fanen Hentet og trykker på programmet.

Afinstallation af et program

Du kan afinstallere ethvert program, som du har hentet og installeret fra Android Market.
  1. På startskærmen trykker du på > Market > Mine programmer.
  2. Tryk på det program, du vil fjerne, og tryk så på Fjern.
  3. Når du bedes om det, trykker du på OK.
  4. Vælg årsagen til, at du fjerne programmet, og tryk så på OK.

Få hjælp

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål omAndroid Market, skal du trykke på MENU og så på , and then tap Hjælp. Webbrowseren fører dig til Android Market Hjælp-webside.