PROGRAMMER & FUNKTIONER
Søgning efter en placering
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Søgning efter en placering

Du kan på Google Maps søge efter en placering, f.eks. en adresse eller en virksomheds- eller institutionstype, f.eks. museer).

1. I Kort indtaster du det sted, du leder efter, i søgefeltet.
  2. Tryk på for at søge efter den placering, du indtastede, eller tryk på et foreslået søgeemne. Søgeresultaterne vises som markeringer på kortet.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på en markør for at se, om det er det, du leder efter. Tryk på boblen, hvis det er.
    • Tryk på for at vise søgeresultaterne som en liste, og tryk så på placeringen.
    Detaljer om den valgte placering vises på skærmen.
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på skærmknapperne for at se placeringen på et kort, få kørselsvejledninger, få vist placeringen i gadevisning, hvis det er muligt, og andet. Rul ned ad skærmen for at se flere muligheder.
    • Før fingeren over skærmen for at se flere oplysninger rom næste eller forrige søgeresultat.

Rydning af kortet

Når du har søgt på et kort, kan du fjerne de forskellige markører, der er tegnet på det.

Tryk på , og tryk så på Ryd kort.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s