PROGRAMMER & FUNKTIONER
Sådan fungerer kort
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Sådan fungerer kort

Når du åbner Google Maps, kan du nemt finde din placering på kortet eller undersøge steder i nærheden ved at panorere og zoome ind og ud på kortet.

Vigtigt: Find din placering med Google Maps ved at aktivere placeringskilder.
  1. På startskærmen trykker du på > Kort.
  2. Tryk på for at vise din aktuelle placering. Den blå markering viser din placering på kortet.
  3. Gør et af følgende:
    Flyt rundt Før fingeren i en retning på skærmen for at se steder i nærheden på kortet.
    Zoom ind
    • Placer din tommel- og pegefinger øverst på det område, du vil zoome ind på, og spred så fingrene over kortet.
    • Tryk på .
    • Dobbelttryk på det område på kortet, som du vil zoome ind på.
    Zoom ud
    • Klem din tommel- og pegefinger på kortet for at zoome ud.
    • Tryk på .
    Vis oplysninger for en tilfældig placering
    1. Tryk og hold på en placering på kortet. Der åbnes en ballon over placeringen med adressen og en miniature fra gadevisningen (hvis den findes).
    2. Tryk på boblen for at se flere oplysninger.

Du kan få kørselsvejledninger til placeringen ved at kontrollere steder af interesse i nærheden mm.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s