Hentning af kort, eller køb af tjenester

Skal du til et andet land på ferie? Du kan hente kortet over det land, du skal til, gratis. Du kan også hente eller købe yderligere tjenester, f.eks. navigation, sikkerhedskamera og sving-for-sving-stemmevejledning.
Vigtigt: Du skal bruge en data- eller Wi-Fi-forbindelse til at hente eller købe kort og tjenester.
  1. På startskærmen trykker du på > Locations.
  2. Tryk på , og tryk så på Hent mere.
  3. Glid til fanen med det element eller den tjeneste, som du vil hente.
  4. Afhængigt af det valgte skal du trykke på Hent eller Køb.

Afhængigt af det lande, hvor du købte telefonen, skal du måske bare indtaste en voucher-kode for at aktivere sving-for-sving-navigation. Hvis du har en voucher-kode, skal du indtaste den ved at trykke på Indtast voucher-kode øverst på fanen Køb navigation.