PROGRAMMER & FUNKTIONER
Chatte i Google Talk
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Chatte i Google Talk

Google Talk er Google’s program til onlinemeddelelser. Det sætter dig i stand til at kommunikere med andre personer, der også bruger Google Talk. Hvis du loggede ind på din Google-konto, første gang du konfigurerede telefonen, er du allerede logget ind på Google Talk.

Chatting med en ven

  1. I Google Talktrykker du på en ven i Liste over venner.
  2. Indtast din meddelelse i tekstfeltet. Du kan også indsætte et humørikon ved at trykke på og så på Mere > Indsæt smiley.
  3. Tryk på Send.
  4. Under chat kan du trykke på og så på en af disse valgmuligheden:
    Registrer ikke chat Dine Google Talk-meddelelser gemmes i mappen Chats folder på din Gmail-konto. Tryk på denne mulighed, hvis du ikke vil gemme dine chat-meddelelser.
    Skift chats Hvis du har mere end én chat i gang, kan du trykke her for at skifte til en chat med en anden ven.
    Liste over venner Returner til Liste over venner.
    Tilføj til chat Tilføj endnu en ven til din chat. Den ven, du inviterede, og den ven, du aktuelt chatter med, får en invitation til en gruppechat. Hver enkelt, der accepterer invitationen, indlemmes i gruppechatten.
    Afslut chat Afslut den aktuelle chat.
    Mere Ryd chatoversigten, indsæt et humørikon, eller se dine venners kontaktpersonoplysninger.

Accept af chatinvitationer

Når en ven sender dig en Google Talk-meddelelse, vil du modtage en underretning. Dennes angivelse i Listen over venner bliver hvid og viser meddelelsen.
Gør et af følgende:
  • Tryk på den ven, der sendte dig invitationen til at chatte i Liste over venner.
  • Åbn meddelelsespanelet, og tryk så på chatunderretningen.

Ændring af din onlinestatus og dit billede

  1. I Google Talk's Liste over venner trykker du på navnet for at åbne skærmen Indstil status.
  2. Indtast din nye statusmeddelelse eller tryk på for at vælge en tilpasset status i listen.
  3. Tryk på onlinestatusangivelsen ved siden af billedet, og vælg så den status, du ønsker i menuen.
  4. Tryk på billedet, og vælg en af følgende:
    • Tryk på Fjern for at fjerne billedet.
    • Tryk på Skift for at vælge et andet billede på lagerkortet.
  5. Tryk på Udført.
Din onlinestatus, meddelelse og dit billede vises på din kontakts Liste over venner og i andre programmer, hvor din Google Talk-status vises.

Tilføjelse og styring af venner

Liste over venner er det sted, hvor du tilføjer og styrer din venner i Google Talk.
I Google Talk's Liste over venner kan du:
Invitere en ven
  1. Tryk på og derefter på Tilføj ven.
  2. Enter the Google Talk onlinemeddelelses-id eller Gmail-adresse for den ven, du vil tilføje.
  3. Tryk på Send invitation.
Vis alle venner I starten er det kun venner, som du ofte chatter med — de mest populære — der vises i Liste over venner. Hvis du vil vise alle dine venner, skal du trykke på og så på Alle venner. Hvis du kun vil se venner, som du ofte chatter med, skal du trykke på og så på Mest populære.
Gør en ven populær
  1. Tryk på og derefter på Tilføj venner.
  2. Tryk og hold på vennens navn, og tryk så på Vis altid ven.
Bloker en ven Du kan blokere en ven, så denne ikke sender meddelelser til dig. Din ven fjernes fra Liste over venner, når denne blokeres, og føjes til listen over Blokerede venner.
  1. Tryk på og derefter på Alle venner.
  2. Tryk og hold på vennens navn, og tryk så på Bloker ven.
Ophæv blokering af en ven
Tryk på , og tryk så på Mere > Blokeret.
Vis alle inviterede venner Tryk på , og tryk så på Mere > Inviterede. Venner, som endnu ikke har accepteret din invitation vises på skærmen.

Ændring af indstillinger eller logge af

I Google Talk's Liste over venner trykker du på og så på:
  • Indstillinger for at ændre program- og meddelelsesindstillinger.
  • Lug ud for at logge ud.
Relaterede emner
 
Personer synes dette var nyttigt
Vælg et emne fra rullemenuen:
391
dk
28
*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s
Mange tak!
RELATEREDE ARTIKLER