PROGRAMMER & FUNKTIONER
Tweeting på telefonen med Peep
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Tweeting på telefonen med Peep

Du kan postere og læse tweets, sende og modtage direkte meddelelser, søge efter nye Twitter-brugere, som du vil følge i programmet Peep. Peep er en Twitter -klient, du kan bruge til at have sjov med ​“‍tweeting” på telefonen. Du kan også linke dine kontaktpersoner i People til deres Twitter -profiler (hvis du følger dem).
Hvis du ikke loggede på din Twitter -konto, da du tændte telefonen den første gang, kan du gøre et af følgende:
  • Log ind på din Twitter-konto fra Peep. På startskærmen trykker du på > Peep og følger derefter skærmvejledningen.
  • Tilføj kontoen Twitter for HTC Sense-kontoen i Indstillinger > Konti og synkronisering.
Bemærk: Twitter for HTC Sense og Peep deler de samme login-oplysninger. Det betyder, at når du bruger Peep på telefonen for tweeting, kan du også linke dine kontaktpersoner til deres Twitter -profiler via Twitter for HTC Sense.
På startskærmen trykker du på > Peep. Peep åbner på fanen Alle tweets.
Tryk for at skrive og sende et tweet.
Tryk på en persons navn for at undersøge profildetaljer og alle hans eller hendes tweets.
Hvis du har linket kontaktpersonen i People, skal du trykke på billedet eller ikonet for at åbne en menu, hvor hurtigt kan vælge, hvordan du vil kommunikere med kontaktpersonen.
Tryk og hold på et tweet for at åbne en valgmenu for at svare, sende en direkte meddelelse, gen-tweet'e og andet.
Vis alle tweets fra personer, du følger, og tweets, som du har posteret.
Vis alle tweets, der nævner dit brugernavn med konventionen ​“‍@[dit brugernavn]”.
Vis alle private/direkte meddelelser, som du har modtaget eller sendt.
Vis tweets, du har markeret som favoritter.

Afsendelse af et tweet

1. På fanen Alle tweets trykker du på feltet, der siger Hvad sker der.
  2. Indtast dit tweet.
  3. Tilføj et billede eller en placering til dit tweet.
    • Tryk på for at postere et billede fra Gallery eller Kamera til dit standard værtswebsted og tilføje linket til billedet til dit tweet.
    • Tryk på for at indsætte din placering i dit tweet. Du kan vælge at tilføje et kortlink, indsætte din placering eller indsætte dine positionskoordinater.
  4. Tryk på Poster.

Søgning efter Twitter-brugere, der skal følges

1. Tryk på knappen på en af fanerne i Peep.
  2. Indtast et Twitter-navn i søgefeltet. Du kan også indsnævre søgningen ved at trykke på > Brugere.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på den Twitter-bruger, du vil følge i listen over søgeresultater.
  5. Tryk på , og tryk så på Følg.

Ikke følge en Twitter-bruger længere

1. På fanen Alle tweets trykker du på den Twitter bruger, du vil holde op med at følge.
  2. Tryk på og så på Følg ikke.

Afsendelse af en direkte meddelelse

Du kan kun sende en direkte meddelelse til en person, som følger dig.
  1. Tryk på på en af fanerne i Peep, og tryk så på Ny meddelelse.
  2. Tryk på tekstfeltet øverst på skærmen, og indtast navnet. I takt med at du indtaster tegn, vil navnene på Twitter -brugere, der matcher de tegn, du indtaster, blive vist. Tryk på navnet, når du ser det.
  3. Indtast din meddelelse, og tryk så på Poster.
Du kan også sende en direkte meddelelse, når du trykker og holder på et tweet fra den person, du vil sende den direkte meddelelse til, og så trykke på Send direkte meddelelse i valgmenuen.

Indstilling af muligheder for Peep

På en af faner i Peep trykker du på og så på Mere > Indstillinger. Du kan indstille disse muligheder:
Kontoindstillinger Log ud fra din Twitter-konto.
Generelle indstillinger Vælg, om du vil vise skærmnavnet eller det rigtige navn på de personer, du følger.
Send og modtag Angiv frekvensen for søgning efter nye tweets og antal tweets, der skal hentes.
Tjenester Angiv dit billedværtswebsted, billedkvalitet, placeringsvalg og URL-afkortningsvært.
Meddelelsesindstillinger Vælg hvornår og hvordan, du vil underrettes.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s