INDSTILLINGER & SERVICES
Synkronisering med en Google-konto
INDSTILLINGER & SERVICES

Synkronisering med en Google-konto

Når du logger ind på din Google-konto, kan du synkronisere Gmail og dine Google kontakter og kalendere mellem din telefon og på nettet. Du skal også logge ind på en Google -konto for at bruge Google -programmer som f.eks. Google Talk og Android Market.
Bemærk: Hvis du ikke loggede ind på en Google -konto da du konfigurerede telefonen den første gang, opstår der muligvis problemer når du forsøger at bruge nogle af Google -programmerne. Hvis problemerne vedvarer, skal du fabriksnulstille telefonen og indtaste dine detaljer for Google -kontoen, når du konfigurerer telefonen igen.

Tilføjelse af flere Google-konti

Du kan tilføje mere end én Google-konto på telefonen. Efterfølgende Google konti kan dog kun synkronisere kontakter, e-mails og kalenderbegivenheder. Andet Google tjenester bruger den første Google konto, du tilføjede.
  1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto > Google.
  3. Følg skærmvejledningerne for at logge ind på en konto eller oprette en ny konto.

Glemt adgangskoden til din Google-konto?

Hvis du har glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du forsøge at hente den ved at gå til Googlewebsted.
  1. Åbn din webbrowser på telefonen eller computeren, og gå til https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Indtast den e-mail-adresse eller det brugernavn, du bruger til at logge ind på Google-kontoen og klik på Indsend.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at nulstille adgangskoden.
Hvis du ikke har en alternativ e-mail-adresse eller ikke kan få adgang til den e-mail-konto, du brugte til at oprette Google-kontoen, kan du nulstille din Google-konto efter 24 timer ved at besvare sikkerhedsspørgsmålet til gendannelse af adgangskoden.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s