Deling af medier på dit hjemmenetværk
Optag i HD, og del det på YouTube

Deling af medier på dit hjemmenetværk

Deling af billeder, videoer og musik med en større kreds af venner er nemt på dit hjemmenetværk. Du skal bare oprette forbindelse fra telefonen til netværket og øjeblikkeligt vise optagne billeder og videoer på et stort TV eller begynde at streame dine foretrukne musiknumre på Hi-Fi-højttalere — alt sammen via DLNA. Hvis du vil have yderligere oplysninger om DLNA skal du besøge www.dlna.org.
Før du deler medier via netværket, skal du:
  • oprette forbindelse fra telefonen til netværket via Wi-Fi. Find ud af, hvordan du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk i kapitlet Internet.
  • tilslutte TV'et eller højttalerne til netværket. Se i den dokumentation, der blev leveret med TV'et eller højttalerne, for at finde ud af, hvordan du gør.
  1. Åbn programmet Gallery eller Musik.
  2. Find det medium, som du vil dele, og tryk på det.
  3. Når du ser på billedet eller afspiller videoen eller musikken, skal du trykke på og så på Vælg afspiller.
  4. Vælg den enhed på netværket, hvor du vil afspille mediet.
  5. Når du har forbindelse til den anden enhed, åbner telefonen på Kontrollerskærmen, hvor du kan trykke på:
    Kontrolelementer Til
    Afspil medierne på den anden enhed.
    Stands musikken eller videoen midlertidigt.
    Afspil det forrige billede eller musiknummer.
    Afspil det næste billede eller musiknummer.
    Bland din musikafspilningsliste.
    Vælg en gentagelsestilstand for billeder eller musiknumre.
    Vis tilgængelige medier, som du kan dele.
    Vis medieoplysningerne, f.eks. filnavn, titel og varighed.
    Opret forbindelse til en anden billed-/videoafspiller på netværket.
    Opret forbindelse til en anden musikafspiller på netværket.
    Juster lydstyrken på videoen eller den musik, du afspiller på den anden enhed. Du kan også trække i skyderen for lydstyrken for at justere lydstyrken.
    Afbryd telefonen fra den anden enhed, og stop deling af medier.
    Bemærk:
    • Når du afspiller medier på en anden enhed, kan du trykke på og gøre andre ting på telefonen. Returner til Kontroller-skærmen ved at åbne meddelelsespanelet og trykke på den enhed, du har forbindelse til.
    • Andre medier, som åbner fra programmerne Gallery eller Musik deles på den anden enhed, indtil du afbryder forbindelse til telefonen fra den anden enhed.