Deling af musik via Bluetooth

Du kan vælge en sang fra programmet Musik's bibliotek og sende den til en anden persons telefon eller din computer via Bluetooth.

1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Tryk på for at flytte til biblioteket.
  3. I biblioteket vælger du den sang, du vil sende via Bluetooth. Den afspilles også.
  4. Tryk på på skærmen Afspilles nu, og tryk så på Del > Bluetooth.
I de næste par trin bliver du bedt om at aktivere Bluetooth på telefonen og oprette forbindelse til den modtagende Bluetooth-enhed, så musikken kan sendes.