PROGRAMMER & FUNKTIONER
Visning af billeder på dine sociale netværk
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Visning af billeder på dine sociale netværk

I programmet Galleri kan du se, hvad du og dine venner har overført til dine sociale netværk (kun Facebook og Flickr).

Visning af billeder på Facebook

Du skal være logget ind på din Facebook-konto for at se billeder i Facebook.
  1. På startskærmen trykker du på > Gallery.
  2. Tryk på fanen Facebook.
  3. Tryk på dit kontonavn eller din vens konto i listen for at se billederne på kontoen.
Du kan se billeder i dine onlinealbum på samme måde, som du ser på billeder på hukommelseskort.

Visning af billeder på Flickr

Du skal være logget ind på din Flickr-konto for at se billeder i Flickr.
  1. På startskærmen trykker du på > Gallery.
  2. Tryk på fanen Flickr. Du bliver måske bedt om at give tilladelse til programmet, så det kan oprette forbindelse til Flickr-webstedet. Hvis det sker, skal du give tilladelsen til at få adgang til din Flickr-konto.
  3. Tryk på dit kontonavn eller din vens konto i listen for at se billederne på kontoen.
Du kan se billeder i dine onlinealbum på samme måde, som du ser på billeder på lagerkortet.

Kommentarer til billeder på dine sociale netværk

Tilføj kommentarer til dine og dine venners overførte billeder.

1. Gør et af følgende:
    • Du kan trykke og holde på et billede, mens du gennemgår onlinealbum, og så trykke på Tilføj kommentar.
    • Når du ser på et billede på hele skærmen, kan du trykke et sted på skærmen og så trykke på .
  2. Tryk på det felt, hvor der står ​“‍Skriv en kommentar”.
  3. Indtast din tekst, og tryk så på Kommentar.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s