Tilføjelse af effekter

Vil du have dine billeder til at se mere interessante ud? Nemt. Brug de tilgængelige kameraeffekter for at få dine billeder til at se ud, som om de er taget gennem særlige linser og filtre. Du kan også tilføje bestemte effekter til videoer.
Vælg først en effekt, før du begynder at tage et billede eller en video.
  1. Tryk på .
  2. Rul gennem de tilgængelige effekter, og tryk på den, du kan lide.

Når du vælger visse billedeffekter, f.eks. dybde, forvrængning eller vignet, skal du trække i den linje, der vises i højre side af skærmen for at justere intensiteten af effekten.