Tage et billede

1. På startskærmen trykker du på > Kamera.
  2. Før du tager billedet, kan du først zoome ind eller ud på motivet.
  3. Tryk på knappen Blitz flere gange for at vælge en blitztilstand, afhængigt af dine lysforhold.
    Automatisk blitz
    Blitz til
    Blitz fra
  4. Vælg opløsningen og andre kameraindstillinger, som du vil bruge.
  5. Vælg en effekt, som du vil bruge på billedet.
  6. Peg kameraet, og fokuser på motivet.

Hvis du tager billeder af personer, vil kameraet automatisk anerkende ansigter og justere fokus. Du kan se kasser om personernes ansigter.

Tip: Sørg for, at afkrydsningsfelterne Automatisk fokus og Ansigtsregistrering er markeret under kameraindstillingerne.
  7. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .
  8. Vælg det, du vil gøre med billedet, når du har taget det.