Grundlæggende om kameraet

Lige meget om du rejser for arbejdet eller privat kan du tage billeder og videoer af din tur og møder med telefonens kamera.

Vigtigt: Sørg for, at du indsætter dit lagerkort, før du bruger telefonens kamera. Billeder og videoer, der er optaget med kameraet, gemmes på lagerkortet.
  • Åbn kameraet i billedtilstand, og tag billeder ved at trykke på fra startskærmen og trykke på Kamera.
  • Åbn kameraet direkte i videotilstand, så du kan begynde optagelsen af videoer med det samme ved at trykke på på startskærmen og så trykke på Videooptager.

Skærmen Kamerasøger

Når du står i billedtilstand, og du drejer telefonen til venstre eller højre, vil kameraets skærmfunktioner automatisk rotere i forhold til den måde, du holder telefonen.

Du finder følgende skærmfunktioner på skærmen Kamerasøger:

Zoomlinje
Indikator for automatisk fokus
Omskifter til billed-/videotilstand
Blitz-knap
Udløser/optageknap
Effektknap
Galleriknap
eller Knap til skifte til front- eller hovedkamera

Zoom

Før du tager et billede eller en video, kan du bruge skærmens zoom-linje til at zoome ind eller ud på dit motiv.
Glid blot fingeren op eller ned over zoomlinjen for at zoome ind eller ud.

Når du optager video, vises zoomlinjen altid på skærmen. Du kan frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Automatisk fokus

Hver gang du peger kameraet på et andet motiv eller en anden placering, vises den automatisk fokusering i midten af kamerasøgeren.

Lad kameraet fokusere automatisk i midten af skærmen. Eller også kan du trykke på et andet område på skærmen, som du vil fokusere på.

Brug af frontkameraet

Tag et billede, eller optag en video af dig selv med frontkameraet.
Skift til frontkameraet på kameraskærmen ved at trykke på eller . Skift tilbage til hovedkameraet ved at trykke på eller igen.
Bemærk: Nogle kamerafunktioner findes ikke, når du bruger frontkameraet, f.eks. automatisk fokus, zooming, brug af blitz, ansigtsgenkendelse og HD 720P-optagelse.