Søgning i telefonen og på nettet

Du kan søge efter oplysninger på telefonen og på nettet ved at bruge Google-søgning. Nogle programmer, f.eks. People eller Mail har deres egne søgefelter, som du kan bruge til at søge i, i disse programmer (programmets ikon er til venstre i søgefeltet).

Indstilling af søgemuligheder

1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Rul ned på skærmen, og tryk på Søg.
  3. Tryk på Google-søgning, og gør så et af følgende:
    • Vælg Vis webforslag, hvis du vil inkludere forslag fra Google, når du udfører en søgning.
    • Vælg Søgeoversigt for at muliggøre personlig søgeoversigt. Du skal logge ind på din Google-konto for at bruge denne funktion. Afkrydsningsfeltet Vis webforslag skal være markeret for at denne mulighed kan aktiveres.
  4. Tryk på .
  5. Tryk på Emner, der kan søges efter, og vælg så de emner, du vil inkludere, når du udfører en søgning.

Udførelse af søgninger på nettet og telefonen

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Indtast søgeemnet i søgefeltet. I takt med at du indtaster, vises matchende emner på telefonen og forslag fra Google-netsøgning som en liste.
  3. Gør et af følgende
    • Indsnævr søgningen ved at trykke på , vælg en anden søgeplacering (f.eks. Programmer), og tryk så på .
    • Hvis det, du søger efter, er i listen over forslag, skal du trykke på det på listen. Emnerne åbner i det relevante program.
    • Rediger et emne i listen ved at trykke på . Emnet vises i søgefeltet, hvor du kan redigere det.
    • Hvis det, du søger efter, ikke er i listen, skal du trykke på for at søge på nettet. Webbrowseren åbner og viser resultaterne af en Google-søgning.

Find hurtigt oplysninger på nettet

Hurtigt opslag hjælper dig med at få mere at vide om noget lige på stedet. Når du indtaster et nyt ord eller en ny sætning, kan du hurtigt slå det op på populære websteder eller søgetjenester som f.eks. Google-søgning, Wikipedia, Google Oversæt og Google Ordbog.
  1. På startskærmen trykker du på > Hurtigt opslag.
  2. Hvis skærmtastaturet vises, skal du trykke på for først at lukke det, så du se bundfanerne.
  3. Glid over fanerne for at vælge det sted, du vil søge efter oplysningerne. Indtast det, du vil søge efter i søgefeltet.
  4. Tryk på .
Tip: Når du har søgt efter et emne på en fane, kan du glide til andre faner for automatisk at søge efter det samme emne der.

Oversættelse af ord til andre sprog

1. På startskærmen trykker du på > Hurtigt opslag.
  2. Hvis skærmtastaturet vises, skal du trykke på for først at lukke det, så du se bundfanerne.
  3. Glid til fanen Google Oversæt.
  4. Under Fra sprog vælger du det oprindelige sprog og indtast det ord eller den sætning, du vil oversætte.
  5. Under Til sprog vælger du mellem de sprog, der kan oversættes til.
  6. Tryk på Oversæt.