Visning og synkronisering af påmindelser

Du kan vælge de kalendere, der skal vises eller skjules i din telefons Kalenderbegivenheder, og dem der skal holdes synkroniseret.

Visning eller skjulning af kalendere

I enhver Kalenderbegivenheder-visning trykker du på , trykker påMere > Kalendere, og vælg eller ryd så en kalender for at vise eller skjule den.
Bemærk:
  • Kalenderne holdes synkroniseret på telefonen, hvad enten du skjuler dem eller ej.
  • Tryk på Alle kalendere for at vise alle kalendere.

Tilføjelse af en Google Kalender, som du vil synkroniseres med

Du kan vælge de Google-kalender, der skal synkroniseres med telefonen.
Bemærk: Du kan ikke oprette en ny Google-kalender på telefonen. Du kan kun synkronisere med Google-kalendere, som du har oprettet eller abonnerer på, på nettet.
  1. I enhver Kalenderbegivenheder-visning trykker du på og så på Mere > Kalendere.
  2. Tryk på igen og derefter på Tilføj kalendere.
  3. Vælg en Google-kalender, der skal tilføjes fra kalenderlisten, og tryk så på OK.
  4. Tryk på for at opdatere Kalenderbegivenheder.

Stop synkronisering af en Google-kalender

Du kan vælge de Google-kalendere, du vil standse synkronisering med.
  1. I enhver Kalenderbegivenheder-visning trykker du på og så på Mere > Kalendere.
  2. Tryk på igen og derefter på Fjern kalendere.
  3. Vælg en Google-kalender, der skal fjernes fra kalenderlisten, og tryk så på OK.
  4. Tryk på for at opdatere Kalender.
De kalendere, som du fjerner fra kalenderlisten, bliver ikke længere synkroniseret på telefonen, men du er fortsat abonnement på dem og kan arbejde med dem i Google Kalender på nettet.