Ændring af Kalenderbegivenhedervisninger

Når du åbner Kalenderbegivenheder, vises som standard visningen Måned. Du kan også bruge dagsorden-, dag- eller ugevisningen. Du skifter mellem kalendervisninger ved at trykke på og så vælge den type visning, du ønsker.

Brug af visningen Måned

Du ser markeringer på de dage, der har begivenheder, i visningen Måned.
Gør et af følgende i månedsvisningen:
  • Tryk på i nederste venstre hjørne af skærmen for at skifte til visningen Dagsorden. Tryk på i nederste højre hjørne af skærmen for at oprette en ny begivenhed.
  • Tryk på en dag for at se begivenhederne for den dag.
  • Tryk og hold på en dag for at åbne en valgmenu, hvorfra du også kan vælge at oprette en begivenhed eller skifte til enten visningen Dag eller Dagsorden.
  • Glid fingeren op eller ned på skærmen for at se tidligere eller senere måneder.

Brug af dags- og dagsordensvisningerne

Visningen Dag viser en liste over begivenheder for én dag og viser også vejroplysninger nederst på skærmen, når du ser begivenheder for dags dato.
Bemærk:
  • Vejroplysninger vises kun i visningen Dag, hvis begivenheden ligger inden for femdagsudsigten i programmet Vejr
  • Vejroplysninger vises ikke i visningen Dag, når du ændrer visningen Dag til at blive vist som en tidsliste.

Visningen Dagsorden viser en liste over alle begivenhederne i kronologisk rækkefølge.

• Farvelinjerne i venstre side af begivenhederne angiver den kalendertype, som begivenheden er en del af. Find ud af, hvad hver farve repræsenterer ved at trykke på og så Mere > Kalender.
  • Når du står i visningen Dag, kan du glide til venstre eller højre på skærmen for at se tidligere eller senere dage.

Brug af visningen Uge

Visningen Uge viser et diagram over begivenheder for en uge.
Når du står i ugevisningen kan du:
  • Tryk og hold på et tidsinterval for at oprette en ny begivenhed på det tidspunkt.
  • Tryk på en begivenhed (vises som farvede blokke) for at vise detaljerne.
  • Glid til venstre eller højre over skærmen for at se tidligere eller senere uger.