PROGRAMMER & FUNKTIONER
Om Kalenderbegivenheder
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Om Kalenderbegivenheder

Gå aldrig glip af en vigtig aftale igen. Brug telefonens Kalenderbegivenheder til at planlægge dine begivenheder, møder og aftaler.

Du kan også konfigurere telefonen, så den altid er synkroniseret med følgende typer kalendere:

• Log ind på din Google-konto på telefonen, så du kan synkronisere Kalenderbegivenheder med din Google Kalender online. Du kan tilføje flere Google-konti.
  • Hvis du bruger Microsoft Outlook på computeren, kan du konfigurere HTC Sync på computeren til at synkronisere Outlook-kalender med programmet Kalenderbegivenheder.
  • Hvis du har en Microsoft Exchange ActiveSync-konto, og du har tilføjet den til telefonen, kan du synkronisere programmet Kalenderbegivenheder med dine Exchange ActiveSync-kalenderbegivenheder.

Hvis du er logget ind på dine sociale netværkskonti, f.eks. Facebook, vises fødselsdage og begivenheder for venner var dine sociale netværk i Kalenderbegivenheder.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s