Ændring af e-mail-kontoindstillinger

1. Skift til den e-mail-konto, hvis indstillinger du vil redigere.
  2. Tryk på , og tryk så på Mere > Indstillinger.
  3. Vælg mellem følgende:
    Kontoindstillinger Ret e-mail-kontoindstillinger, f.eks. navn, e-mail-adresse, adgangskode og beskrivelse.
    Generelle indstillinger Indstil skrifttypestørrelsen til læsning af e-mails, aktiver, deaktiver eller angiv signaturen, indstil kontoen som standard e-mail-konto, og angiv det sted, hvor e-mail-vedhæftninger skal gemmes.
    Send og modtag Indstil synkroniseringsindstillinger for indkommende og udgående e-mails, f.eks. maks størrelse, opdateringsplan og andet.
    Meddelelsesindstillinger Angiv indstillinger for e-mail-meddelelser.
    Slet konto Tryk for at slette e-mail-kontoen.
  4. Tryk på for at gemme dine ændringer.

Sletning af en e-mail-konto

1. Skift til den e-mail-konto, du vil slette.
  2. Tryk på , og tryk så på Mere > Indstillinger > Slet konto.