KOMMUNIKATION
Afsendelse af en e-mail-meddelelse
KOMMUNIKATION

Afsendelse af en e-mail-meddelelse

1. På startskærmen trykker du på > Mail.
  2. Skift til den e-mail-konto, som du vil bruge til at sende e-mail.
  3. Tryk på Skriv mail i e-mail-kontoens indbakke.
  4. Angiv en eller flere modtagere. Du kan:
    • Indtast e-mail-adresse direkte i feltet Til ved at adskille dem med et komma. I takt med at du indtaster e-mail-adresser, vil matchende adresser fra listen over kontaktpersoner blive vist. Tryk på en match for at indtaste den adresse direkte.
    • Tryk på ikonet , og vælg så de kontaktpersoner, som du vil sende meddelelsen til. Du kan også vælge kontaktgrupper som modtagere eller søge og tilføje kontaktpersoner fra firmaadressekartoteket, hvis du har konfigureret en Exchange ActiveSync -konto på telefonen.
    Tip: Hvis du vil sende en Carbon Copy (Cc) eller en Blind Carbon Copy (Bcc) af e-mailen til andre modtagere, skal du trykke på og så på Vis Cc/Bcc.
  5. Indtast emnet, og opret så din meddelelse.
  6. Tilføj en vedhæftning ved at trykke på og så på Vedhæft, og vælg mellem følgende muligheder:
    Billede Vælg Kamera for at tage et billede og vedhæfte det eller Galleri for at vedhæfte et billede fra lagerkortet.
    Video Vælg Videooptager for at optage en video og vedhæfte den eller Videoer for at vedhæfte en video fra lagerkortet.
    Lyd Vælg Taleoptagelse for at foretage en taleoptagelse og vedhæfte den eller Filer for at vedhæfte en musikfil eller taleoptagelse fra lagerkortet.
    Programanbefaling Vælg et program, som du har installeret fraAndroid Market, og som du vil fortælle andre om. URL'en, hvorfra programmet kan hentes, indsættes i din e-mail.
    Placering Du kan vedhæfte placeringsoplysninger. Send din aktuelle placering (kræver GPS aktiveret) eller en placering, som du vælger på et kort.
    Dokument Vedhæft en PDF-fil eller et Office-dokument, f.eks. en tekstfil eller et regneark.
    Kontakt (vCard) Vedhæft en persons kontaktpersonoplysninger.
    Aftale (vCalendar) Vedhæft en kalenderbegivenhed.
    Fil Vedhæft en fil fra lagerkortet.
  7. Tryk på Send for at sende meddelelsen med det samme, eller tryk på Gem som kladde, hvis du vil sende den senere.
    Bemærk: Hvis der ikke er nogen Wi-Fi- eller dataforbindelse til rådighed, eller Flytilstand er aktiveret, når du sender din e-mail, bliver e-mailen gemt i mappen Udbakke. Når der så er Wi-Fi- eller dataforbindelse til rådighed, bliver den gemte e-mail automatisk sendt næste gang din telefon synkroniserer.

Genoptagelse af en kladde til e-mail-meddelelse

1. I indbakken til e-mail-kontoen trykker du på og så på Mapper > Kladder.
  2. Tryk på meddelelsen.
  3. Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Send.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s