Søge i din Mail-indbakke

Når du åbner programmet Mail, vises indbakken for de e-mail-konti, du har konfigureret på telefonen.

Skift mellem e-mail-konti ved at trykke på den linje, der viser den aktuelle e-mail-konto, og tryk så på en anden konto.

Visning af den forenede indbakke for alle dine e-mail-konti

Du kan få vist e-mail-meddelelser fra alle dine konti på et sted uden at skulle skifte til forskellige konti.

Tryk bare på den linje, der viser den aktuelle e-mail-konto, og tryk så på Alle konti. E-mail-meddelelser er farvekodede, så du nemt kan skelne hvilken e-mail-konto, de tilhører.
Bemærk: Op til 15 e-mail-konti kan vises i den forenede indbakke.

Skifte mellem forskellige visninger i din indbakke

Hvis du har rigtigt mange e-mail-meddelelser, kan det tage tid at gennemgå den lange liste og finde én e-mail eller relaterede e-mail-meddelelser. Brug fanerne i programmet Mail til at sortere dine e-mails i forskellige kategorier.
Du kan nemt skimme dine e-mail-meddelelser ved at trykke på en af følgende faner for at ændre visningen af indbakken:

Indbakke

Viser e-mail-meddelelser som individuelle emner.

Samtaler

Viser e-mail-meddelelser som samtaler grupperet i overensstemmelse med emne. Tryk på et emne i listen for at vise e-mail-samtalen.

Gruppe

Viser alle e-mail-meddelelser fra en kontaktpersongruppe. Vælg den kontaktpersongruppe, der skal vises, ved at trykke på , trykke på Vis og så vælge en gruppe.

Ulæst

Viser ulæste meddelelser.

Markeret (kun Exchange ActiveSync )

Viser alle mærkede meddelelser.

Inviterede (kun Exchange ActiveSync )

Viser mødeindkaldelser, som du endnu ikke har accepteret eller afvist.

Vedhæftninger

Viser alle meddelelser, der har vedhæftninger.

Opdatering af en e-mail-konto

Du kan også synkronisere dine sendte og modtagne e-mails manuelt på et hvilket som helst tidspunkt, lige meget hvad dine automatisk synkroniseringsindstillinger er.

• Når du står på den konto, der skal synkroniseres, trykker du på og så på Opdater.
  • Hvis du har flere e-mail-konti, kan du opdatere dem alle på samme tid. Gå først til den forenede indbakke. Tryk på , og tryk så på Opdater.

Sortering af e-mail-meddelelser

Du kan sortere e-mail-meddelelser efter modtagelsesdato, prioritet, emne, afsender eller størrelse.

I indbakken trykker du på , trykker på Sorter og vælger mellem sorteringsvalgene.

Gennemgå din indbakke hurtigt

Hvis du har en lang liste med e-mail-meddelelser i din indbakke, kan det være svært at gennemgå listen og finde den e-mail, du leder efter. Du kan hurtigt gennemgå din indbakke ved at bruge fingerbevægelser.
  1. Vælg en sorteringsrækkefølge til visning af dine e-mail-meddelelser.
  2. Tryk og hold to fingre på en e-mail-meddelelse, og træk så opad eller nedad uden at løfte fingrene. Din skærm springer så til e-mail-meddelelsessættet baseret på den valgte sorteringsrækkefølge.