Tilføjelse af en Microsoft Exchange ActiveSync-konto

Du kan tilføje en eller flere Microsoft Exchange ActiveSync-konti på telefonen. Du kan synkronisere med Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack (SP2) eller senere.
Bemærk: Du kan tilføje op til 15 Exchange ActiveSync -konti på telefonen.
  1. På startskærmen trykker du på > Mail.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis det er første gang, du tilføjer en e-mail-konto til Mail, skal du trykke på Microsoft Exchange ActiveSync på skærmen Vælg en udbyder af mail.
    • Hvis du allerede har tilføjet en e-mail-konto under Mail, skal du trykke på og så trykke på Mere > Ny konto. Hvis skærmen Vælg en udbyder af mail vises, skal du trykke på Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Indtast oplysningerne til Exchange ActiveSync-kontoen, og tryk så på Næste. Dit firmas Exchange Server skal understøtte automatisk registrering for at telefonen automatisk kan konfigurere Exchange ActiveSync-kontoen. Hvis dit firmas Exchange Server ikke understøtter automatisk registrering, skal du indtaste dine Exchange Server-indstillinger, efter du trykker på Næste. Bed din Exchange Server-administrator om flere oplysninger.
  4. Vælg, hvilke oplysningstyper du vil synkronisere. Vælg også, hvor ofte, du vil opdatere og synkronisere e-mail på telefonen, og tryk så på Næste.
  5. Indtast kontonavnet, og tryk så på Afslut opsætning.