KOMMUNIKATION
Afsendelse af en ny meddelelse
KOMMUNIKATION

Afsendelse af en ny meddelelse

1. I Gmail-indbakken trykker du på og så på Opret.
  2. Hvis du har konfigureret flere Google-konti på telefonen, skal du vælge den Gmail-adresse, du vil bruge til at sende din e-mail. Tryk på det felt, der viser din aktuelle Gmail-adresse, og tryk så på en anden adresse, som du vil bruge til afsendelse.
  3. Indtast meddelelsesmodtagerens e-mail-adresse i feltet Til. Hvis du sender e-mailen til flere modtagere, skal du adskille e-mail-adresserne med et komma.
    Bemærk: Hvis du vil sende en Carbon Copy (Cc) eller en Blind Carbon Copy (Bcc) af e-mailen til andre modtagere, skal du trykke på og så på Tilføj Cc/Bcc.
  4. Indtast e-mailens emne, og skriv så din meddelelse.
  5. Hvis du vil vedhæfte et billede, skal du trykke på og så på Vedhæft.
  6. Find og tryk så på det billede, du vil vedhæfte.
  7. Når du har skrevet meddelelsen, skal du trykke på
    Bemærk: Mens du skriver meddelelsen, skal du trykke på for at gemme den som en kladde. Eller tryk på for at ignorere meddelelsen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s