Visning af din Gmail-indbakke

Alle dine modtagne e-mails leveres til din Indbakke.
På startskærmen trykker du på > Gmail. Din Gmail-indbakke åbner.
Arkiver eller slet flere samtaler. Tryk på foran e-mailen eller samtalen. Tryk så på skærmknapperne nederst for at vælge det, du skal gøre med de valgte meddelelser eller samtaler.
Vis kladder, sendte meddelelser og andre etiketter. Tryk på Indbakke øverst til venstre på skærmen, og tryk på en anden etiket (f.eks. Sendt, Kladder eller din oprettede etiket) for at se dens meddelelser og samtaler.
Skift til den andenGmail-konto Tryk på den aktuelle konto øverst til højre på skærmen, og tryk så på en anden konto, som du vil skifte til.
Opdater indbakken Tryk på , og tryk så på Opdater.