Kontaktgrupper

Tildel kontaktpersoner til grupper, så du nemt kan sende en meddelelse eller e-mail til en hel gruppe. Du kan også synkronisere grupper på telefonen med grupperne i din Google -konto, som er tilgængelig via computerens webbrowser. Vi har også tilføjet gruppen Ofte som en særlig gruppetype, der automatisk gemmer kontaktpersoner, som du ofte ringer til eller modtager opkald fra.

Oprettelse af en gruppe

1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. På fanen Gruppe trykker du på Tilføj gruppe.
  3. Indtast et navn på gruppen, og tryk så på Tilføj kontakt til gruppe.
  4. Vælg de kontaktpersoner, som du vil føje til gruppen, og tryk så på Gem.
    Tip: Hvis din kontaktpersonliste er lang, kan du bruge søgelinjen til hurtigt at søge efter kontaktpersoner eller trykke på for at skjule skærmtastaturet og rulle gennem listen.
  5. Tryk på for at vælge et billede til gruppen.
  6. Tryk på Gem.

Redigering af en kontaktgruppe

1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. Tryk og hold på gruppen på fanen Gruppe, og tryk så på Rediger gruppe.
  3. Du kan:
    • Tryk på gruppenavnet for at ændre navnet. Du kan kun ændre navnet på grupper, som du har oprettet.
    • Tryk på ikonet til venstre for gruppenavnet for at ændre eller fjerne gruppebilledet.
    • Tilføj kontaktpersoner til gruppen ved at trykke på Tilføj kontakt til gruppe, vælge de kontaktpersoner, du vil tilføje, og så trykke på Gem.
    • Fjern en kontaktperson fra gruppen ved at trykke på til højre for kontaktpersonens navn.
  4. Tryk på Gem.

Afsendelse af en meddelelse eller e-mail til en gruppe

Bemærk: Du skal betale din udbyder for hver meddelelse, du sender. Hvis du f.eks. sender en meddelelse til en gruppe på fem personer, bliver du debiteret for fem meddelelser.
  1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. På fanen Grupper trykker du på den gruppe, du vil sende en meddelelse eller e-mail til.
  3. Gå til fanen Gruppehandling, og gør et af følgende:
    • Tryk på Send gruppemeddelelse for at sende en meddelelse til gruppen.
    • Tryk på Send gruppe-mail for at sende en e-mail til gruppen.

Omarrangering af dine kontaktpersongruppe

1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. Tryk på fanen Grupper, tryk på , og tryk så på Omorganiser.
  3. Tryk og hold på i slutningen af den gruppe, du vil fjerne. Når rækken fremhæves, skal du trække den til den nye placering.
  4. Tryk på Gem.

Omarrangering af medlemmer af en kontaktpersongruppe

1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. På fanen Grupper trykker du på gruppen for at se dens medlemmer.
  3. Tryk på , og tryk så på Omorganiser.
  4. Tryk og hold på for enden af den kontaktpersons navn, du vil flytte. Når rækken fremhæves, skal du trække den til den nye placering.
  5. Tryk på Gem.

Sletning af en gruppe

Bemærk: Du kan kun slette grupper, som du har oprettet.
  1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. Tryk og hold på den gruppe, du vil slette, på fanen Grupper, og tryk så på Slet gruppe.