Filtrering af din kontaktpersonliste

Når du har tilføjet en ny konto, der skal synkroniseres med telefonen, bliver du bedt om, du vil tilføje kontakter fra den konto næste gange, du åbner programmet People. Du kan vælge kun at vise kontaktpersoner af en bestemt kontotype (f.eks. Google-kontaktpersoner eller Facebook-kontaktpersoner).
  1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. På fanen Alle trykker du på og så på Vis.
  3. Vælg de typer kontaktpersoner, som du vil vise i kontaktpersonerliste.

Du kan også vælge, hvordan du vil vise og sortere dine kontaktpersoner.

4. Tryk på Udført.

Søge efter en kontaktperson

1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. Tryk på , og indtast så de første par bogstaver i en kontakts navn. Matchende kontakter vises.
  3. Tryk på kontaktpersonen for at åbne hans eller hendes skærm med kontaktpersondetaljer.