KOMMUNIKATION
Fletning af kontaktoplysninger
KOMMUNIKATION

Fletning af kontaktoplysninger

Hvis du har de samme kontakter på telefonen, Google-kontoen og sociale netværkskonti, f.eks. Facebook og Twitter, vil telefonenforsøge at kombinere dem automatisk eller lade dige afgøre, hvilke kontakter, der skal kombineres. Kombination af de samme kontakter undgår dubletangivelser i din kontaktliste.

Accept af matchede kontaktpersonerforslag

Når telefonen finder kontakter, som kan flettes, kan du se ikonet for i meddelelsesområdet på statuslinjen.

1. Glid ned ad meddelelsespanelet, og tryk så på Forslag til matchede kontakter. Din telefon viser alle foreslåede kontaktpersoner, der kan flettes.
  2. Hvis du vil flette, skal du trykke på .
  3. Tryk på OK.
Bemærk: Hvis du ikke vil flette nogen kontakter, skal du trykke på Annuller alle.

Visning af en liste over alle dine linkede kontaktpersoner

1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. På fanen Alle trykker du på og så på Mere > Linkede kontakter. Skærmen Alle linkede kontakter åbnes, og der kan du undersøge kontotyper og flettede oplysninger.
  3. Du kan vælge at bryde linket til en kontotype eller genoptage linket.
  4. Når du er færdig, trykker du på OK.

Manuel fletning af kontaktpersonoplysninger

1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. Tryk på navnet på kontakten på fanen Alle (ikke ikonet eller billedet), du vil linke.
  3. Tryk på eller (hvis der er foreslåede links) i øverste højre hjørne af skærmen.
  4. På skærmen kan du:
    • Under Foreslå links trykker du på for at linke kontaktpersonen til en konto.
    • Under Tilføj kontakt trykker du på en af mulighederne for at linke til en anden kontakt.
  5. Tryk på Udført.

Bryde linket

1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. Tryk på navnet på kontakten på fanen Alle (ikke ikonet eller billedet), hvis kontaktoplysningslink, du vil afbryde.
  3. Tryk på i øverste højre hjørne på skærmen.
  4. I afsnittet Linkede kontakter trykker du på ved siden af den kontotype, du vil afbryde linket til.
  5. Tryk på Udført.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s