KOMMUNIKATION
Import af kontaktpersoner fra SIM-kortet
KOMMUNIKATION

Import af kontaktpersoner fra SIM-kortet

Du kan kopiere alle dine SIM-kontaktpersoner til telefonen. Importer dem som telefonkontakter, Google kontakter eller Exchange ActiveSync kontakter, hvis du har konfigureret de relevante konti.
  1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. På fanen Alle ttrykker du på og så påp Importer/Eksporter > Importer fra SIM-kort.
  3. Hvis du har en Google- eller Exchange ActiveSync-konto konfigureret på telefonen, skal du trykke på typen for de importerede kontaktpersoner.
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på en eller flere SIM kontaktpersoner, du vil importere.
    • Tryk på for at importere alle kontaktpersoner, og tryk så på Marker alt.
  5. Tryk på Gem.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s