KOMMUNIKATION
Om programmet People
KOMMUNIKATION

Om programmet People

Med programmet People er det nemt at styre dine kommunikationer med dine kontaktpersoner via telefon, meddelelser og e-mail. Du kan også linke dine kontakter til deres sociale netværkskonti som Facebook og Twitter for at se deres opdateringer og begivenheder fra disse konti på et sted.

Og det er ikke alt. Hvis du har de samme kontaktpersoner fra forskellige kilder, kan Personer flette disse kontaktpersonoplysninger, så du undgår dubletangivelser i listen over kontaktpersoner.

1. På startskærmen trykker du på > People.
  2. Tryk på en af følgende faner:

Alle

Giver dig adgang til alle kontaktpersoner på telefonen, dine online konto og mere.

Grupper

Giver dig mulighed for at indlemme kontaktpersoner i grupper, så du nemt kan sende en SMS-, MMS- eller e-mail-meddelelse til en hel gruppe.

Opkaldsoversigt

Lister alle dine kaldte numre samt modtagne og ubesvarede opkald.

Din kontaktpersonliste

Fanen Alle i programmet People viser alle kontaktpersonerne på telefonen og fra de online-konto, du er logget på.

Din kontaktpersonliste viser også kontaktpersoner, gemt på SIM-kortet (sædvanligvis markeret med SIM-kortsikonet ).

På fanen Alle kan du:
  • Åbne og opdatere dine kontaktpersonoplysninger.
  • Oprette, redigere eller finde kontaktpersonoplysninger.
  • Vise øjeblikkelig statusopdatering, når du har linket kontakten med hans/hendes sociale netværkskonto.
  • Tryk på navnet på kontakten for at åbne skærmen med oplysninger om den kontakten.
  • Vis et meddelelsesikon når kontakten har sendt dig en ny meddelelse, forsøgt at ringe til dig, opdateret hans eller hendes sociale netværkskonti eller når det er kontaktens fødselsdag.
  • Se, hvem der er online, i Google Talk. Ikoner for onlinestatus vises, hvis du har logget ind på Google Talk på telefonen. F.eks. betyder at kontaktpersonen er tilgængelig for chat.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s