Administration af meddelelsessamtaler

Administration af meddelelsessamtaler

Beskyttelse af en meddelelse fra at blive slettet

Du kan låse en meddelelse, så den ikke slettes, selv ikke hvis du sletter de andre meddelelser i samtalen.

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk og hold på den meddelelse, du vil låse.
  3. Tryk på Låst meddelelse i valgmenuen. Der vises et låseikon i højre side af meddelelsen.

Kopiering af en meddelelse til dit SIM-kort

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk og hold på meddelelsen, og tryk så på Kopier til SIM-kort. Der vises et SIM-kortikon i højre side af meddelelsen.

Sletning af én meddelelse

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk og hold på den meddelelse, du vil slette.
  3. Hvis meddelelsen er lukket, skal du trykke på Lås meddelelse op i valgmenuen, og tryk og hold så på meddelelsen for at vise valgmenuen igen.
  4. Tryk på Slet meddelelse i valgmenuen.
  5. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på OK.

Sletning af flere meddelelser i en samtale

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på , og tryk så på Mere > Slet.
  3. Tryk på Slet efter udvalg.
    Tip: Du kan også trykke på Slet efter telefonnummer, hvis kontakten brugte flere telefonnumre under samtalen, og du vil slette de meddelelse, der er sendt fra et bestemt nummer.
  4. Vælg de meddelelser, som du vil slette, og tryk så på Slet.

Sletning af en samtale

  1. Gør et af følgende:
    • På skærmen Alle meddelelser trykker og holder du på en kontaktperson (eller et telefonnummer), hvis meddelelser du vil slette, og trykker så på Slet.
    • Mens du ser på udvekslingen af meddelelser i en samtale, kan du også trykke på og så trykke på Mere > Slet > Slet tråd.

      Eventuelle låste meddelelser i samtaletråden bliver ikke slettet, medmindre du markerer afkrydsningsfeltet Slet låste meddelelser.

  2. Når du bedes om at bekræfte, skal du trykke på OK for at slette hele tråden.

Sletning af flere samtaler

  1. På skærmen Alle meddelelser trykker du på og så Slet.
  2. Vælg den samtaletråd, du vil slette.
  3. Tryk på Slet. Eventuelle låste meddelelser slettes ikke.
0 Personer synes dette var nyttigt