Afsendelse af en multimediemeddelelse (MMS)

1. På startskærmen trykker du på > SMS.
  2. Tryk på Skriv meddelelse.
  3. Angiv en eller flere modtagere. Du kan:
    • Indtaste de første par bogstaver i en kontaktpersons navn eller startcifre i et mobilnummer. I takt med at du indtaster, vil matchende navne med telefonnumre og e-mail-adresser blandt de lagrede kontakter blive vist. Tryk på en kontaktpersons nummer eller e-mail-adresse. E-mail-adresser bliver vist, når Vis e-mail-adresse vælges i Indstillinger for modtagerlisten.
    • Trykke på , og vælg så telefonnumrene på de kontaktpersoner, som du vil sende meddelelsen til. Du kan også vælge kontaktpersongrupper som modtagere. Når du har valgt alle meddelelsesmodtagere, skal du trykke på OK.
    • Indtast telefonnumre eller e-mail-adresse direkte i feltet Til.
  4. Du kan tilføje en emnelinje ved at trykke på og så trykke på Tilføj emne.
  5. Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast så din meddelelse.
  6. Tryk på , og vælg så vedhæftningstypen.
    Billede Vælg Kamera for at tage et billede og vedhæfte det eller Galleri for at vedhæfte et billede fra lagerkortet.
    Video Vælg Videooptager for at optage en video og vedhæfte den eller Videoer for at vedhæfte en video fra lagerkortet.
    Lyd Vælg Taleoptagelse for at foretage en taleoptagelse og vedhæfte den eller Musik og lyd for at vedhæfte en musikfil eller taleoptagelse fra lagerkortet.
    Programanbefaling Vælg et program, som du har installeret fra Android Market, og som du vil dele med andre. URL'en, hvorfra programmet kan hentes, indsættes i din meddelelse.
    Location Tilføj din aktuelle placering (kræver at GPS er aktiveret) eller en placering, som du vælger på et kort, til din meddelelse.
    Kontakt (vCard) Vælg en kontaktperson, og vælg de oplysninger, der skal vedhæftes.
    Aftale (vCalendar) Vælg den kalenderbegivenhed, som du vil vedhæfte.
  7. Se valgmuligheder til udskiftning eller gennemgang af din vedhæftning ved at trykke på . Du kan også trykke på og så på Fjern for at begynde forfra.
  8. Tryk på Send, eller tryk på for at gemme den som en kladde.

Oprettelse af et diasshow

1. Når du har tilføjet enten et billede, en video eller en lyd til den multimediemeddelelse, du opretter, skal du trykke på > Diasshow.
  2. Gør et af følgende:
    Tilføj et dias Tryk på , og vælg så at tilføje et billede eller en video.
    Tilføj musik eller en taleoptagelse til et dias Lige efter tilføjelsen af et dias, skal du trykke på > Lyd.
    Tilføj en billedtekst til et dias Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst.
    Rediger et dias Tryk på , og vælg så at erstatte, fjerne eller indstille varigheden for diasset.
    Eksempel på diasshowet Tryk på , og tryk så på Mere > Eksempel. Tryk en gang på eksempelskærmen for at se afspilningsfunktionerne.
  3. Når du er færdig trykker du på Send eller på for at gemme den som en kladde.