KOMMUNIKATION
Opkaldstjenester
KOMMUNIKATION

Opkaldstjenester

Telefonen kan oprette forbindelse direkte til mobiltelefonens netværk og give dig mulighed for at opnå adgang til og ændre indstillingerne for enhedens forskellige telefontjenester. Opkaldstjenester kan omfatter viderestilling, opkald i venteposition, voicemail og andet. Kontakt din mobiludbyder for at få mere at vide om tilgængeligheden af opkaldstjenester på telefonen.
Åbn opkaldstjenester ved at trykke på fra startskærmen og så trykke på Indstillinger > Opkald.
Faste opkaldsnumre Begræns udgående opkald til et bestemt antal numre. For at aktivere denne funktion, skal du kende dit SIM-korts PIN2-kode.
Voicemail-tjeneste Viser den aktuelle voicemail-tjenester, der bruges.
Indstillinger for talebesked Specificer et andet voicemail-nummer bortset fra voicemail-nummeret på dit SIM-kort.
Ryd talebesked om personbesked Hvis du får en meddelelse om en ny talebesked, kan du rydde meddelelsen med denne valgmulighed.
Telefonindstillinger Rediger meddelelsen om opkaldsafvisning, og vælg, om du vil åbne meddelelses-editoren, når du afviser et opkald med en meddelelse, og vælg, om du vil tillade automatisk lagring af et ukendt kontaktpersonnummer, når et opkald til det nummer afsluttes.
Viderestilling af opkald Vælg, hvordan du vil have, at telefonen håndterer optagne, ubesvarede og unåelige opkald. Du kan også angive viderestillingsvalg for alle indkommende opkald.
Indstillinger for opkaldsspærring Vælg, om du vil blokere forskellige kategorier af indkommende og udgående opkald.
Yderligere opkaldsindstillinger Aktiver eller deaktiver operatørtjenester, f.eks. opkalder-ID og banke på.
Hjemland Aktiver eller deaktiver opkaldsfunktionen til hjemmet.
Ring hjem Angiv landekoden, så den automatisk tilføjes før telefonnumre, som du ringer til, når du roamer.
Konti Tilføj, ret eller fjern internetopkaldskonti. Du kan også vælge, om du vil modtage indkommende internetopkald.
Brug internetopkald Vælg, om du vil bruge internetopkald til alle opkald, som du foretager, eller kun til internetadresseopkald, eller om du skal spørges, hvad du foretrækker, når du foretaget opkaldet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s