Internetopkald

Når du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kan du foretage og modtage opkald via en internetopkaldskonto.

Tilføjelse af en internetopkaldskonto

Før du tilføjer en internetopkaldskonto, skal du sørge for, at du er registreret med en internetopkaldstjeneste, der understøtter stemmeopkald over Session Initiation Protocol (SIP).

1. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Opkald.
  2. Under internetopkaldsindstillinger trykker du på Konti.
  3. Tryk på Tilføj konto.
  4. Indtast kontodetaljerne.
  5. Tryk på for at gemme kontoen.
  6. Indstil telefonen til at modtage internetopkald på din tilføjede konto ved at markere afkrydsningsfeltet Modtog indkommende opkald.

Foretage et internetopkald

Foretag et internetopkald til enten din kontakts internetopkaldskonto eller et telefonnummer.
Vigtigt: Internetopkald til telefonnumre skal der måske betales ekstra gebyrer for eller også understøttes de ikke af din udbyder af mobile tjenester.
Ring til en af følgende:
Internetopkaldskonto
  • I People trykker du på en kontakt, der har en internetopkaldskonto. Tryk så på Internetopkald.
  • I Opkaldsoversigt trykker du på internetopkaldslogfilen.
Telefonnummer Se Forskellige måder at udføre opkald på. Men først skal du indstille telefonen til at bruge internetopkald til dine udgående opkald. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Opkald. Tryk påBrug internetopkald, og vælg så enten Til alle opkald eller Spørg for hvert opkald.