Foretage et opkald på opkaldsskærmen
Ring hurtigere til dine kontakte med Favoritopkald

Foretage et opkald på opkaldsskærmen

Du kan enten ringe til en nummer direkte, eller du kan bruge funktion favorit-opkald til at søge efter og ringe til lagrede kontaktpersoner eller et nummer fra opkaldsoversigten.

1. På startskærmen trykker du på Telefon.
  2. Begynd at indtaste de første par cifre i et telefonnummer eller tegn i en kontaktpersons navn på telefonens tastatur. Telefonens opkaldsskærm viser så en liste over matchende numre og navne.
    Tip: Hvis du indtaster et forkert ciffer eller bogstav, skal du trykke på for at slette det. Hvis du vil slette hele angivelsen, skal du trykke og holde på .
  3. Tryk på for at lukke telefontastaturet og se, om der er flere matchende numre eller kontaktpersoner.
  4. Gennemgå den filtrerede liste ved at bladre gennem den, eller glid fingeren langsomt op eller ned gennem listen.
  5. Sådan ringer du op til et nummer:
    • Tryk på et telefonnummer eller en kontaktperson i listen.
    • Når du har angivet et helt nummer, skal du trykke på Opkald.
    • Hvis du vil ringe til et andet telefonnummer, der er knyttet til kontaktpersonen, skal du trykke på til højre for navnet på kontaktpersonen. På skærmen med kontaktpersonens oplysninger trykker du på det nummer, du vil ringe til.
Mens du ringer op, eller når samtalen er i gang, vil statuslinjen vise opkaldet i statusikonet .

Hvad er Smartopkald?

Telefonens Smartopkald-funktion, gør det nemt og hurtigt for dig at foretage et opkald.

Indtast bare telefonnummeret eller de første par bogstaver i navnet på den person, du vil ringe til. Smartopkald søger og filtrerer automatisk dine kontakter (gemt på din telefon, SIM-kort og onlinekonti, f.eks. Google Konto og Exchange ActiveSync) og telefonnumre fra opkaldsoversigten.