SÅDAN KOMMER DU I GANG
Omorganisering eller skjulning af program faner
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Omorganisering eller skjulning af program faner

Du kan omorganisere fanerne for nede for nogle af telefonens programmer for at prioritere de oplysningstyper, som du ofte bruger, eller fjerne de faner, som ikke rigtigt har brug for.

1. Åbn et program, som har de sædvanlige faner nederst på dets skærm (f.eks. skærmen kontaktoplysninger i People).
  2. Tryk og hold på en fane. Når skærmen skifter og viser dig et tomt område, løfter du fingeren,
  3. Gør et af følgende:
    Flyt en fane Tryk og hold på den fane, du vil flytte, og træk den til den nye placering.
    Fjern en fane Tryk og hold på en fane, som du vil skjule, og træk den op. Når du ser et farvet felt, skal du løfte fingeren.
  4. Når du er færdig, trykker du på .

Tilføje en fjernet fane

1. Åbn det program, hvorfra du tidligere fjernes nogle faner.
  2. Tryk og hold på en fane. Når skærmen skifter og viser dit nogle af dine skjulte faner, løfter du fingeren.
  3. Tryk og hold på den fane, som du vil vise, og træk den så dertil, hvor du vil placere den igen.
  4. Når du er færdig, trykker du på .

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s