Meddelelsespanel

Når du modtager en ny meddelelse, kan du åbne meddelelsespanelet for at se meddelelsen, påmindelsen eller begivenhedsmeddelelsen. Meddelelsespanelet muliggør hurtigt skifte mellem nyligt åbnede programmer, og gør det også nemt at aktivere indstillinger, f.eks. Wi-Fi og Bluetooth.
Åbn meddelelsespanelet ved at trykke og hold på statuslinje og så glide fingeren nedad.

Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.

Tip: Du kan også åbne meddelelsespanelet på startskærmen ved at trykke på og derefter trykke på Meddelelser.

Skifte mellem senest åbnede programmer

På meddelelsespanelet får du hurtigt adgang til op til de otte senest åbnede programmer.

1. Tryk og hold på statuslinjen, og glid fingeren nedad for at åbne meddelelsespanelet.
  2. I afsnittet Seneste programmer glider du fingeren til venstre eller højre for at se de seneste åbnede programmer.
  3. Tryk på et program for at åbne det.
Tip: Tryk og hold ned på for at vise nyligt brugte programmer.

Brug af Hurtigindstillinger

Fanen Hurtigindstillinger muliggør nemt aktivering af Wi-Fi, Bluetooth, GPS og andet og indeholder også en hurtig genvej til alle telefonindstillingerne.
  1. Tryk og hold på statuslinjen, og glid fingeren nedad for at åbne meddelelsespanelet.
  2. Tryk på fanen Hurtigindstillinger.
  3. Tryk på afkrydsningsfeltet ved siden at et emne for at aktiere/deaktivere.

Lukning af meddelelsespanelet

Tryk og hold på bundlinjen af meddelelsespanelet, og glid finger op ad skærmen. Eller tryk bare på .