SÅDAN KOMMER DU I GANG
Måder at få kontakter på telefonen
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Måder at få kontakter på telefonen

Der er flere måder, du kan føje kontakter til telefonen. Du kan synkronisere din telefon med kontaktpersoner fra din Google-konto, computer, Facebook og andet.
HTC Sync Synkroniser kontakter fra den gamle telefon med computeren, og brug så HTC Sync til at synkronisere den nye HTC-telefon med computerens Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontakter.
Gmail Google kontakter importeres til telefonen, når du logger ind på din Google -konto Du kan også oprette flere Google kontakter lige fra telefonen.
Facebook Log ind på din Facebook konto via Facebook for HTC Sense for at importere dine Facebook venners kontaktoplysninger.
Telefonkontaktpersoner Du kan vælge at oprette og gemme kontaktpersoner i telefonens hukommelse eller overføre eksisterende fra din gamle telefon.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontaktpersoner til telefonen.
Microsoft Exchange ActiveSync Din telefon synkroniserer dine arbejdskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync serveren på arbejdspladsen.
Overfør data Brug programmet Overfør data til ikke kun at overføre dine kontakter men også kalenderbegivenheder og tekstmeddelelser fra din gamle telefon til din nye HTC-telefon.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s