Konfiguration af din telefon for første gang

Når du tænder for telefonen første gang, bliver du bedst om at konfigurere telefonen. Du kan vælge dit sprog, hvordan du vil oprette forbindelse til internettet, og om din aktuelle placering skal registreres automatisk. Hvis du stadig har personlige kontakter og kalenderbegivenheder på din gamle telefon, kan du nemt overføre dem til den nye telefon via Bluetooth.

Husk på at logge ind på din Google -konto, så du kan bruge Google programmer som Gmail og Android Market. Du kan også konfigurere dine andre e-mail-konti, foretrukne sociale netværk, f.eks. Facebook og Twitterog mere.

Bare følge skærmvejledningen, og du er i gang med brugen af telefonen på ingen tid.

Bemærk: Nogle af funktionerne, som du skal bruge til at oprette forbindelse til internettet, som f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af online-konti, koster muligvis ekstra hos din mobiludbyder. Det skal du ikke være bange for. Du kan aktivere eller deaktivere dem under Indstillinger på telefonen på et senere tidspunkt.