SÅDAN KOMMER DU I GANG
Batteri
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Batteri

Din telefon bruger et genopladeligt batteri. Brug kun de originale batterier og det tilbehør, der blev leveret med telefonen eller udskiftningsdele, som vi anbefaler.

Tiden mellem opladninger afhænger af, hvordan du bruger telefonen. Dertil skal lægges de telefonfunktioner og -tilbehør, du bruger (f.eks. bruger konstant aktiveret Bluetooth-forbindelse mere strøm). Lange telefonsamtaler og hyppig brug af browser kræver stort forbrug af batteristrøm. Du skal også overveje din placering: Dårlig signalstyrke fra mobilnetværket og ekstreme temperaturer gør det vanskeligere for telefonen at fungere.

Fjernelse af den tynde film på batteriet

Før du bruger telefonen for første gang, skal du fjerne den tynde film, der sidder omkring telefonens batteri.
  1. Tag bunddækslet af.
  2. Åbn batterirummets dør.
  3. Træk i den tynde film for at fjerne den.

Fjernelse af batteriet

1. Tag bunddækslet af.
  2. Åbn batterirummets dør.
  3. Skub batteriet ud.

Indsættelse af batteriet

1. Tag bunddækslet af.
  2. Åbn batterirummets dør.
  3. Indsæt batteriet (med kobberkontaktfladerne først) i batterirummet.

Opladning af batteriet

Batteriet er delvis opladet ved levering. Før du tænder for og begynder at bruge telefonen, anbefales det, at du oplader batteriet. Nogle batterier har den bedste ydelse efter flere fulde op-/afladningscyklusser.
Vigtigt:
  • Når telefonen sendes, er batteriet allerede installeret i telefonen. Der er indsat en tynd film mellem batteriet og rummet. Du skal fjerne denne film, før du kan oplade batteriet.
  • Du må kun bruge den medfølgende strømadapter og det medfølgende USB-kabel til at oplade batteriet.
  • Fjern ikke batteriet fra telefonen, mens du oplader det med strøm- eller biladapteren.
  1. Sæt strømadapteren i USB-stikket på telefonen.
  2. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Mens batteriet bliver opladet, viser meddelelses-LED'en fast orange lys. Lyset bliver fast grønt, når telefonen er fuldt ud opladet.

Når du oplader batteriet mens telefonen er tændt, vises opladningsikonet på telefonens statuslinje. Når batteriet er fuldt up opladet, bliver ikonet for batteriopladning en fuldt batteriikon .

Bemærk: Som en sikkerhedsforanstaltning ophører batteriet med at oplades, hvis det overophedes.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s