Lagerkort

Brug lagerkortet til at gemme billeder, videoer og musik. Du finder lagerkortet allerede indsat i telefonen.

Indsættelse af lagerkortet

1. Tag bunddækslet af.
  2. Åbn batterirummets dør.
  3. Indsæt lagerkortet i lagerkortets rum med guldkontaktfladerne nedad, og skub det ind, indtil det klikker på plads.

Fjernelse af lagerkortet

Vigtigt: Hvis telefonen er tændt skal du første "‍demontere"‍ lagerkortet før du fjerner det for at undgå, at filerne på lagerkortet beskadiges.
  1. Tag bunddækslet af.
  2. Åbn batterirummets dør.
  3. Skub lagerkortet ind for at skubbe det ud af stikket.
  4. Glid lagerkortet ud af stikket.

Demontering af lagerkortet

Hvis du vil formatere dit lagerkort, skal du først afbryde det.
  1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Rul ned på skærmen, og tryk på SD-kort og telefonlager.
  3. Tryk på Demonter SD-kort.