Bunddæksel

Fjernelse af bunddækslet

Fjern bunddækslet for at få adgang til batteriets, SIM-kortets og lagerkortets rum.
  1. Hold telefonen sikkert med forsiden nedad, og telefonen slukket.
  2. Med højre og venstre tommelfinger skubber du bunddækslet ud for at fjerne det.

Genmontering af bunddækslet

1. Juster de to tænder under bunddækslet (en på hver side) med de to hak i bunden af telefonen.
  2. Placer bunddækslet på telefonen, og tryk forsigtigt dækslet ned med tommelfingrene. Skub det så ind, indtil det klikker og låser på plads.
Vigtigt: Din telefons antenne er placeret under bunddækslet. Vi anbefaler, at du sikrer, at bunddækslet er fastgjort korrekt til bagpanelet på telefonen, så du får den bedste radiomodtagelse på telefonen.