PROGRAMMER & FUNKTIONER
Se videoer
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Se videoer

Video vises altid i tilstanden Landskab, når du afspiller den.
Mens du browser et album, kan du trykke på en video for at afspille den.
Bemærk: En anden måde, du nemt kan komme til dine videoer på, er ved at trykke på fra startskærmen og så trykke på Video.
  • Brug skærmfunktionerne til at afspille, pause eller standse videoen.
  • Få en bedre lydoplevelse ved at trykke på for at tænde for Dolby eller SRS.
  • Tryk på for at skifte mellem fuld skærm eller bedste tilpasning.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd