Indstilling af valgmuligheder for browser

Tilpas webbrowseren, så den passer til din måde at browse på. Angiv valgmuligheder for skærm, personlige oplysninger og sikkerhed, når du bruger webbrowseren.
På browserskærmen trykker du på MENU og så på Mere > Indstilling.

Indstilling af din startside

1. På browserskærmen trykker du på MENU og så på Mere > Indstilling > Indstil startside.
  2. Vælg den startside, du ønsker at bruge.

Browsing af fulde versioner af alle websteder

Nogle websteder viser en mobilversion af deres sider på telefonens webbrowsere. Du kan vælge at se den fulde version af alle sider, også for disse websteder.
På browserskærmen trykker du på MENU og så på Mere > Indstilling og fjerner markeringen i afkrydsningsfeltet Mobilvisning.

Valg af, hvornår der skal vises Flash-indhold

Vælg, hvilket Flash-indhold du vil se på en webside og hvornår du ønsker at se det.
  1. På browserskærmen trykker du på MENU og så på Mere > Indstilling > Aktiver plugins.
  2. Tryk på Efter anmodning.

Efter du har valgt Efter anmodning, kan du vise Flash-indholdet ved at trykke på på websiden.