Visning af bogmærker og tidligere besøgte sider

Du kan lagre lige så mange bogmærker, som du vil, på telefonen. Du kan også få adgang til en nyttig liste over de websteder, du har besøgt, eller hurtigt se de sider, som du oftest besøger.

Bogmærkning af en webside

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på MENU og så på Tilføj bogmærke.
  2. Rediger bogmærkets navn efter behov, og tryk så på Tilføj.

Åbning af et bogmærke

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på MENU og så på Bogmærker.
  2. Naviger til det bogmærke, du vil åbne på fanen Bogmærker , og tryk så på det.

Redigering af et bogmærke

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på MENU og så på Bogmærker.
  2. På fanen Bogmærker , tryk på MENU er derefter på Rediger.
  3. Tryk på det bogmærke, du vil redigere.
  4. Indtast dine ændringer, og tryk så på Rediger.

Visning af en tidligere besøgt side

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på MENU og så på Bogmærker.
  2. Naviger til den side, du vil se, på fanen Oversigt , og tryk så på siden.

Rydning af listen over tidligere besøgte sider

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på MENU og så på Bogmærker.
  2. På fanen Oversigt , tryk på MENU og derefter på Ryd oversigt.

Visning af en side, som du ofte besøger

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på MENU og så på Bogmærker.
  2. Naviger til den side, du vil se, på fanen Mest besøgte , og tryk så på siden.

Rydning af listen over mest besøgte sider

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på MENU og så på Bogmærker.
  2. Tryk på MENU på fanen Mest besøgte, og tryk så på Ryd alt.

Ændring af visning af bogmærker eller mest besøgte sider

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på MENU og så på Bogmærker.
  2. På fanen Bogmærker eller fanen Mest besøgte trykker du på MENU og derefter på Miniaturebilleder, Liste eller Gitter for at ændre visningen.

Hvis du f.eks. står på visningen Miniaturebilleder, og du vil se bogmærker i et gitter, skal du trykke på MENU, Liste, derefter på MENU og så på Gitter.