PROGRAMMER & FUNKTIONER
Henter fra nettet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Henter fra nettet

Du kan mere end blot browse på nettet. Du kan hente webfiler som f.eks. fotos og programmer og gemme dem på lagerkortet.

Download af programmer fra nettet

Du kan hente programmer direkte fra dine favoritwebsteder. Programmer, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte telefonen og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun henter og installerer programmer, du stoler på.
Vigtigt: Alle hentede filer gemmes på lagerkortet. Inden du henter programmer fra på nettet, skal du sikre dig, at du har et lagerkort på telefonen. Programmet, du vil hente, skal også være kompatibelt med din telefon.
  1. Åbn webbrowseren og gå til webstedet, hvor du kan hente det ønskede program.
  2. Følg webstedets vejledninger for hentning af programmet.
Inden du installerer det hentede program, skal du indstille telefonen således, at den tillader installation af tredjepartsprogrammer. Fra startskærmen trykker du på MENU og så på Indstilling > Programmer > Ukendte kilder.

Visning af filer, du har hentet

Når du ser på en webside, skal du trykke på MENU og så på Mere > Downloads.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd