PROGRAMMER & FUNKTIONER
Brug af telefonens webbrowser
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Brug af telefonens webbrowser

Vigtigt: Du skal have en aktiv dataforbindelse eller en Wi-Fi-forbindelse for at få adgang til internettet.
Gør et af følgende for at åbne webbrowseren og starte surfingen på nettet:
  • På startskærmen trykker du på Internet.
  • På startskærmen trykker du på > Internet.

Gå til en webside

1. I browsermenuen trykker du på MENU og derefter på URL-feltet øverst på skærmen.
  2. Indtast adressen på websiden med tastaturet. I takt med at du indtaster adressen, vil matchende adresser på websider blive vist på skærmen.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på en adresse for at gå direkte til den webside.
    • Fortsæt med at indtaste websidens adresse, og tryk derefter på .

Ændring af skærmeretningen

Telefonen skifter automatisk skærmretning afhængigt af, hvordan du holder telefonen.
Drej telefonen om på siden for at vise webbrowseren i retningen Landskab.
Bemærk: Hvis skærmretningen ikke ændres automatisk, skal du skifte til automatisk skærmretning. På startskærmen trykker du på MENU og så på Indstilling > Skærm, og marker så afkrydsningsfeltet Roter skærm automatisk.

Navigering og zooming på en webside

• Du kan føre fingeren over skærmen for at navigere og se andre områder på websiden.
  • Tryk to gange hurtigt på skærmen for at zoome ind, og tryk så to gange hurtigt på skærmen igen for at zoome ud. Du kan også bruge dine fingre til at sprede eller klemme på skærmen for at zoome ind og ud.

Valg af et link på en webside

Du kan trykke på et link for at åbne det eller trykke og holde på et link for at få flere valgmuligheder.
Link Hvad skal der gøres
Adresse på webside (URL'er)
  • Tryk på linket for at åbne websiden.
  • Tryk og hold på linket for at åbne en menu, der sætter dig i stand til at åbne, bogmærke, kopiere til udklipsholder eller dele linket via e-mail eller dine sociale netværk.
E-mail-adresse
  • Tryk for at sende en e-mail-meddelelse til e-mail-adressen.
  • Tryk og hold nede, tryk så på Kopier i menuen for at kopiere e-mail-adressen til udklipsholderen. Du kan indsætte e-mail-adressen senere, når du opretter en ny kontaktperson eller sender en ny e-mail-meddelelse.

Valg af en adresse eller et telefonnummer på en webside

Du kan knytte en adresse eller et opkald til et telefonnummer på en webside.
Link Hvad skal der gøres
Placeringsadresse Tryk på adressen for at kopiere den eller tilknytte den ved hjælp af Google Maps.
Telefonnummer Tryk på det telefonnummer, der skal kopieres, ringes til, sendes en tekstmeddelelse til, eller gem nummeret på en kontakt i Personer.

Åbning af et nyt browservindue

Åbn flere browservinduer for at gøre det nemmere for dig at skifte fra en webside til en anden.
  1. Mens du ser på en webside, kan du trykke på MENU og så på Windows.
  2. Tryk på .
Et nyt browservindue åbnes, og du føres til din indstillede startside.

Skifte mellem browservinduer

1. Mens du ser på en webside, kan du gøre et af følgende:
    • Tryk på MENU, og tryk så på Windows.
    • Klem på skærmen (zoom ud), indtil du ser de andre browservinduer.
  2. Vælg det browservindue, som du vil vise, ved at glide fingeren på skærmen fra højre fra venstre.
  3. Tryk på en webside for at vise den i fuld skærm.
    Tip: Tryk på for at lukke en webside.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd